Läkande och helande behandlingar med din hälsa och välmående i fokus 

Unna dig en fantastiskt spa massage under din vistelse hos oss med auktoriserad terapeut. 

Våra återhämtande spabehandlingar öppnar upp kroppens porer för att utsöndra gifter, stress, stelhet, värk och ge ökad fokus samt i helhet ge bättre hälsa. 

 

Lugnet i staden

Lugnet i staden är en behandling med svensk inspirerad klassisk massage. Denna behandling är för den trötta och utmattade som behöver komma ifrån stadens puls för stunden och hitta lugnet. Behandlingen är kliniskt bevisad för att minska smärtor i längdryggen, stelhet i rygg, knä och nacke samt dämpa stress och oro . 

Behandlingen bygger på mjuka, knådande med glidande rörelser som är gradvis kraftfulla men ändå sköna. Syftet är att ge avslappning och släppa på spänningar.

 

Spabehandlingar

Thai deep harmony

Lugnet i staden

Thai deep harmony är en spa behandling med inslag av traditionell thai yoga massage för att lindra värk och stelhet i kroppen. Behandlingen passar den som har tränings-, arbets- och stressrelaterade skador. I asiatiska traditioner har metoden använts för att öka blodcirkulationen och lindra smärta. 

Behandlingen utförs genom att göra djupa statiska tryckningar och att stretcha delar av kroppen med fokus på specifika linjer i kroppen. 

Ayurveda retreat 

Ayurveda retreat är vår populäraste spabehandling. Det är en oljemassage som hjälper till att släppa ut oxytocin (lugn och ro hormoner) i kroppen för bättre hälsa och välmående. Behandlingen är effektiv mot stress, huvudvärk, reumatism, värk och muskelspänningar. 

 

Denna behandling består av långsamma svepningar och knådande rörelser som bestäms utifrån den nivå du önskar. En njutfull och återhämtande behandling som vi varmt rekommenderar. 

Fit for days

Är en sportmassage som bidrar till ökad blodcirkulation, minskad stelhet och ökad rörlighet samt förbättrad sömn. Behandlingen passar dig som anstränger dina muskler i arbete eller på gymmet. Behandlingen genomförs med traditionella oljor som tigerbalsam och sheasmör som är kända för att lindra inflammation. 

En lite mer ansträngd behandling som går på djupet i djupvävnaden för att släppa hårda knutpunkter och återställa kroppen. 

Spabehandlingar