Ansiktsbehandlingar

Hydra facial 

Hydra facial behandling är en ansiktsbehandling för akne, hyperpigmentering och solskadad hud. 

Behandlingen är en icke invasiv procedur genom mekanisk exfoliering, kemisk peeling och extrahering. Behandlingen avslutas med antioxidanter och hyaluronsyra för att återuppliva  livlös och skadad hud samt ge lyster. 

  • Resultat direkt efter en behandling  

  • Smärtfritt behandling 

  • Ingen återhämtningstid

  • Kan utföras på alla hudtyper

  • Vi rekommenderar 1 behandling per månad

Behandlingstid 30 minuter 

Microdermabrasion - Diamantslipning 

Diamantslipning är en kosmetisk metod för att exfoliera och avlägsna yttersta hudlagret som består av döda hudceller  från epidermis (överhuden). Behandlingen utförs för att minska hyperpigmentation, solskador, fina linjer och rynkor samt akneärr. Genom att avlägsna döda hudceller tillåts hudvårdsprodukter penetrera och absorbera 50 %  av befintligt hudvård. Det blir dessutom lättare att sminka sig mer eller mindre. 

Behandlingstid 45 minuter

Spa ansiktsbehandlingar 

Spa-ansiktsbehandlingar är skönhetsbehandlingar som innebär djuprengöring, exfoliering och portömning. En kombination av dessa tre ger en exfolierad och återfuktande effekt för en perfekt hudvård och regim. Alla spa behandlingar utförs med hudanalys för att bestämma hudtyp och anpassa behandlingen med hänsyn till känslighet och hudtillstånd. 

Välj från en samling av våra signatur ansiktsbehandlingar som inkluderar Microdermabrasion, Peeling och Hårbotten massage. Ge din hud den behandling den förtjänar för ultimat hälsa och lyster. Unna dig detta paket som består av de finaste och renaste hudvårdsprodukter. Våra behandlingar är inspirerade av natur, jord och vatten. Våra spa-ansiktsbehandlingar ger djuprengöring och behandlar alla hudtyper och de flesta hudtillstånden. 

Gentlemannens ansiktsbehandlingar 

Gentlemännens Reviva Ansikts Spa inkluderar en fullständig hudanalys, djuprengöring, exfoliering, portömning, ansiktsmassage, anpassad ansiktsmask med återfuktande effekt. 

Bokningsförfrågan

Tack för ditt meddelande!